top of page
Search
  • Writer's pictureRK Design

Посетителски столове

Очаква Ви специално събитие, за което Ви трябва повече посетителски столове?

Чудите се какви да подберете? Е, попаднали сте на точното място. В днешната статия ще си поговорим за това какво да гледате при избора на посетителски столове, които можем да разделим на следните общи категории:



  • Столове за спортни зали

  • Столове за театрални зали

  • Столове за учебни зали

  • Столове за лекциозни зали


Как да изберете подходящи посетителски столове?


Въпреки че за всеки „подходящ“ има различно значение, нека обобщим общите добри практики, за да сте сигурни, че на Вашите гости ще им бъде удобно и приятно докато се наслаждават на спектакъла или събитието.


Подгответе повече посетителски столове от необходимото


Просто за всеки случай. Ако, да кажем, става дума за столове за театрална зала, подгответе се за няколко бонус стола. Понякога посетителите вземат и малките си деца, за които не се начислява такса или билет. Ето защо е добре да планирате така нещата, че да не се окаже, че има някой правостоящ, а пък е с билет за сметка на някой родител с малко детенце.


Не избирайте най-евтиното


Просто защото става дума за публични столове, така да се каже, това не означава, че те трябва да са убийствено неудобни. Напротив, ако става дума за събитие, организирано от Вас, ще направите страхотно впечатление, ако се погрижите посетителските столове да са удобни и стабилни.

Леко поклащащите се, пластмасови столове няма да се понравят много на гостите, което автоматично ще ги накара да загубят част от добрите си очаквания и настроение за предстоящото шоу, спектакъл, спортен мач или каквото и да било друго. От друга страна, ако ги настаните на удобни, солидни столове с лека тапицерия, те ще се чувстват много по-уютно и приятно.


Практичност на столовете


Когато избирате посетителски столове, обърнете внимание дали са практични – дали могат да се сгъват. Това би Ви улеснило, когато пренасяте столовете от точка А до точка Б.



12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page